HOGYAN DOLGOZOM?

MUNKAMÓDSZEREM

Jelen dokumentációnak nem lehet és nem is célja, hogy részletes tervként szolgáljon a munkafolyamatokról, hiszen minden kivitelezés különféle, egyedi igényeket támaszt. Adott projekt lépései és a kivitelezés részletes tervének kidolgozása a Megrendelő és a Vállalkozó közötti együttműködés eredményeként születhet meg, majd ezen eredményeknek különböző szinteken végig kell kísérniük a kivitelezés teljes folyamatát.

Ügyfeleim elégedettsége kiemelten fontos számomra, ezért egy-egy projekt alkalmával a munka elvégzését követően sem szakítom meg a kapcsolatot megrendelőimmel.

Adott projekt kapcsán nem csak statisztikai szempontól fontos annak működése az életre hívását követően, hanem az is lényeges momentum, hogy valóban hozza e azokat a várt eredményeket, melyek - szükségszerű - érdekében történt meg tulajdonképpen a kivitelezés. Ez történhetett ügyfélszerzés, profitnövelés, plusz egy értékesítési felület létrehozása, esetleg presztízs kialakítása stb. céljából. Az alábbiakban mutatom be munkamódszerem, mely kapcsán leendő ügyfeleim számára  kívánok információval szolgálni egy projekt lebonyolításának fázisairól.

Üzleti arculat

Arculati kézikönyv

Logótervezés

Névjegy tervezés

Levélpapír, boríték

Szórólap tervezés

Brossúra, prospektus

Kirakatgrafika

Reklámgrafika

Termékdizájn, csomagolás

 

Webgrafika, redesign

UI design

Info grafika

Rendszergrafika

Facebook grafikák

Bannerek

hirdetés grafika

 

Nyomdai előkészítés

Kiadvány szerkesztés

Újságtördelés

Magazin szerkesztés

Könyv tördelés

Videófilm készítés

Vodeó vágás

Animáció készítés

videoklip készítés

céges kisfilmek

Rendezvény videózás

Esküvői videó