YOHHANAN VAGYOK,

AZ ÖN GRAPHICS DESIGNERE

gondolatok

A nevem Maléth János Zsolt. Honnan a Yohhanan? A János bibliai eredetű férfinév, a héber Yohhanan névből, illetve ennek latin Johannus formájából származik, alakfejlődése: Joannes → Joanes → Joános → János. Jelentése: Jahve megkegyelmezett.

1998 óta foglalkozom értékesítési rendszerekkel,  eladás-psychologiával, marketinggel, internetes- és grafikai megoldásokkal, termékdizájnnal; …hogyan, milyen módszerekkel, -grafikai arculattal, -megjelenéssel, -kommunikációval, -megoldásokkal lehet eladni magát a céget, -egy terméket, -egy szolgáltatást. Hogyan lehet érzékeltetni egy vállalkozás profizmusát, hozzáértését, szakértői mivoltát a maga szakterületén.

Meg vagyok róla győződve hogy egy termék, vagy szolgáltatás akkor adható el igazán, ha az grafikai megjelenésben is megnyeri célközönségét.

Egy jó induláshoz elengedhetetlen összetevő a szintén jó kommunikáció.

Kommunikáció alatt itt nem feltétlen a kimondott szót, és az üzleti tárgyalásokat értem. Persze a kimondott szónak is nagy jelentősége van, de a fő szempont magának a vállalkozásnak a világ felé való kommunikációja. Mit visz át a társadalom, az üzlettársak felé mind megjelenésében, reklámjai szövegében, azok megjelenésében, mind arculatában. Milyen minőséget képvisel, és ezt hogyan érzékelteti. Az így kialakult együttes kommunikáció (grafikai megjelenés, termékdizájn, prezentációk, logó, egységes cégarculat, szlogenek, reklámanyagok) és ez által a megvalósult arculat alapján milyen benyomást kelt, milyen lesz az adott vállalkozás közmegítélése. Milyen pozícióba tudja elhelyezni magát a versenytársak ranglétráján, és mi az, amivel ki tud emelkedni a megszokott középszerűségből. Mitől jobb, mi az erőssége? Mitől más, mint versenytársaik?

 

A jelenleginél ön is sokkal nagyobb sikereket realizálhat, ha együtt dolgozunk. Egy jó grafikának, csomagolásnak értékesítés többszöröző (eladhatósági) szerepe van.

Pl.: Száraz kifli: 4.500 HUF/kg. Hihetetlen?

Bizonyíték: Egy jó grafika, egy frappáns név, egy jó csomagolás, úgy hívják:

Bake Rolls

Üzleti arculat

Arculati kézikönyv

Logótervezés

Névjegy tervezés

Levélpapír, boríték

Szórólap tervezés

Brossúra, prospektus

Kirakatgrafika

Reklámgrafika

Termékdizájn, csomagolás

 

Webgrafika, redesign

UI design

Info grafika

Rendszergrafika

Facebook grafikák

Bannerek

hirdetés grafika

 

Nyomdai előkészítés

Kiadvány szerkesztés

Újságtördelés

Magazin szerkesztés

Könyv tördelés

Videófilm készítés

Vodeó vágás

Animáció készítés

videoklip készítés

céges kisfilmek

Rendezvény videózás

Esküvői videó